Heidi Hammers

“Ken je dat gevoel dat je na een burn-out niet goed meer weet wie je bent en wat je nu eigenlijk wilt? Dat de hulpverlening (bijna) is afgerond, maar je nog niet duidelijk hebt hoe je verder of terug wilt keren op de arbeidsmarkt?

Of misschien voel je dat je in je huidige baan niet meer op je plek zit maar zit je er al zolang dat je niet weet wat je anders kunt gaan doen?

In al deze situaties is Agnes Grobbe de juiste persoon om je te helpen ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen en wat dé goede weg voor je is!

Ik kan het weten, want ik spreek uit eigen ervaring. Na een aantal sessies (zowel 1-op-1 als groepsgewijs) heeft Agnes mij heel goed geholpen. Ik weet nu welke richting ik op wil qua werk. Agnes is een warme, betrokken vrouw waar de hulpvaardigheid en deskundigheid van af spat!”

Ingrid Simons

“Agnes is een lieve, sterke, empathische en professionele coach. Ik heb een aantal sessies bij haar gevolgd en daar heel veel aan gehad. Ze laat je in je waarde, luistert echt naar je verhaal en zoekt gericht naar een oplossing of alternatief, zowel op het gebied van werk als privé. Ook geeft zij handvatten om e.e.a. aan te leren mocht dit nodig zijn. Ik heb heel veel nieuwe dingen geleerd; Ik luister meer naar mijzelf, heb nee leren zeggen en heb geleerd dat ik niet overal uitleg voor hoef te geven.

Op het gebied van werk kan ik dit ook gebruiken, omdat ik beter weet wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil.”  

Eef Jansen

“Via social media won ik een loopbaanadvies-gesprek met Agnes, hoe leuk was dat!

Toen vrij snel duidelijk was dat ik eigenlijk prima op m’n plek zat en eigenlijk meer behoefte had aan handvatten om wat meer structuur in al m’n activiteiten te brengen boog Agnes het gesprek heel natuurlijk om van loopbaanadvies naar een persoonlijk adviesgesprek.

Aan de hand van een analyse van sterke- en zwakke punten, valkuilen, wensen etc. hielp ze me met het maken van een gestructureerd plan van aanpak, met als doel wat meer rust in m’n hoofd.

Agnes luistert goed, stelt de juiste vragen, vat de kernpunten samen en zoekt naar praktische oplossingen; precies wat ik nodig had.

Het gesprek heeft me veel inzicht gegeven, ik kan concreet aan de slag en zit vol positieve energie!”

Marlous van Gelder

“Door de Pak je Kracht-training van Agnes ben ik veel te weten gekomen over mezelf. Wat wil ik wel en wat juist niet in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. De training heeft mij meer zekerheid gegeven en mij laten inzien dat ik ook goed ben zoals ik ben.

Agnes is een fijne vrouw om naar te luisteren en doordat ze zo “lekker gewoon” is neem je makkelijk dingen van haar aan. Ze heeft duidelijk veel kennis en ervaring en weet dit goed over te brengen.”

Marleen Schaper

“Wat was het een goed idee om coaching te gaan volgen bij Pak Je Kracht. Ik was te druk en wilde meer rust in m’n hoofd. Ga ik verder met m’n eigen bedrijfje en hoe creëer ik rust voor mezelf. Als alleenstaande moeder is het soms best druk in m’n Marl eentje. Ik was verrast hoe simpel het eigenlijk is. En hoe duidelijk Agnes me kon wijzen op m’n valkuilen en te laten zien waar nu mijn eigen kracht ligt. Dankzij haar voel ik weer energie en ruimte. Ben jij ook moeder zit je met vragen. Twijfel je wat je wilt. Aarzel niet en maak een afspraak. Het heeft mij heel veel gebracht. Agnes doorziet alles en op een mooie wijze houd ze je een spiegel voor.

 Ik gun elke vrouw dit cadeautje voor haarzelf. Agnes nogmaals dank. Veel liefs van Marleen.”

Maureen Mahler

“Als een donderslag bij heldere hemel zo kwam het bij mij binnen. Geen baan meer, het was voorbij. Was verbaast, boos en verdrietig maar daarentegen moest ik nog van alles regelen. Zo moest ik ook naar re-integratie. Dacht zal wel weer zo’n koffiekransje zijn; je moet van alles maar er wordt niet naar jouw wensen geluisterd.

Maar ik kreeg een fijne trainer/coach haar naam Agnes. Ze heeft haar eigen firma “Pak je Kracht!” De naam vond ik heel toepasselijk. Agnes liet mij dingen zien waar ik niet meer in geloofde; voelde mij afgeschreven en onzeker. Door Agnes kreeg ik weer zelfvertrouwen en dat je nooit te oud bent om een ander doel te stellen of een nieuwe droom te dromen. Tijdens het proces heb ik op een praktische manier een scherper beeld van mijzelf gekregen.

Ik heb Agnes ervaren als een deskundige en ervaren coach met oog voor de mens. Ze heeft een luisterend oor, denkt actief mee en is betrouwbaar en integer in haar optreden. Agnes is iemand waarbij je je direct op je gemak voelt. Iemand met passie en zeker ook talent voor haar vak. Bedankt Agnes.