Je merkt het steeds vaker..

Het loopt allemaal niet meer zo lekker, het gaat je niet meer zo soepeltjes af. Dat opgejaagde gevoel blijf je maar houden en je moppert steeds vaker tegen je kinderen en je partner. En daar baal je van. Dat is niet wie je bent. En zeker niet wie je wilt zijn. Maar toch lijkt het of het op een andere manier niet lukt…

Herken je dit?

Je bent alleen maar aan het geven en aan het pleasen

De ander is altijd belangrijker, nee echt veel belangrijker dan jij. Je voelt je voor alles en iedereen verantwoordelijk maar vraagt je steeds vaker af waarom jij het altijd moet doen. Waarom een ander het niet eens een keer doet. En je merkt dat je dit zo niet veel langer vol gaat houden. Het wordt je nu af en toe al te veel. Maar hoe je hieruit moet komen, hoe je het anders kunt doen? Je hebt echt geen flauw idee.

Yes! Dan ben je hier aan het juiste adres.

Ik help je. Ik weet hoe je je voelt, omdat ik ooit ook zo was. Ik heb geleerd om beter naar mezelf te luisteren, naar wat ik nodig heb en wat goed is voor mij. Ik heb geleerd om weer naar mijn intuïtie te luisteren en van daaruit te kiezen voor mezelf. Bewust te kiezen, los te laten wat me niet meer dient en beter voor mezelf te zorgen. En dat gun ik jou ook. Omdat het dus écht anders kan!

Je hoeft niet altijd voor de ander te rennen en vliegen,
je mag kiezen voor jezelf en nee zeggen.
Zonder schuldgevoel, zonder bang te zijn wat de ander van jou denkt. 

Ik heb al veel vrouwen mogen trainen en coachen..

en zij zeggen o.a. dit:

Wil jij dit ook?

Laat het me weten, dan spreken we elkaar vrijblijvend om te kijken wat voor jou belangrijk is en wat ik voor je kan betekenen.

#kiesvoorjezelf
#jijop1
#pakjekracht

Neem contact met me op!