Bel of mail me gerust voor een traject op maat, passend bij jou. Ik werk aan meer & nieuw aanbod, onderstaand aanbod is slechts 1 😉

'Kiezen voor dé passende baan na je burn-out, daarmee help ik jou. Zodat jij blij en vol energie aan het werk bent en blijft! '

Ook jou is het overkomen; een burn-out. Jij, die dacht het allemaal onder controle te hebben. Zowel op het werk als privé. Moeiteloos alle ballen hooghouden. Altijd helpen op de school van je kinderen en actief als vrijwilliger bij de sportclub. Altijd klaarstaan voor een ander. Je ouders, vrienden, collega’s; geen probleem. Niets was je teveel. Tuurlijk merkte je wel dat je moe was. Steeds vaker en steeds langer. Maar dat kon niet, ‘men’ kon je niet missen, dacht jij. En dus ging je maar door en door. Totdat het écht niet meer ging… En oh wat was het moeilijk om dat toe geven. Eerst wilde je er nog niet aan; nee je was overwerkt of misschien overspannen. Maar burn-out, nee joh. Over een paar weken zou je gewoon weer gaan werken. Maar dat liep anders. Heel anders.

En nu is het ergste achter de rug. Gelukkig. Want poeh, jij bent jezelf tegengekomen zeg. Jij bent jezelf kwijt geweest. Over de stomste dingen was je onzeker, twijfelde je, of sprongen de tranen je in de ogen. Maar.. dat is geweest. Je hebt hulp gezocht en bent weer op de goede weg. Je burn-out heeft je laten inzien hoe absurd je eigenlijk bezig was. Door altijd maar voorrang aan iets of een ander te geven en jezelf op de laatste plek te zetten. Je hebt besloten: dat gaat niet meer gebeuren! Toch is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Want in de praktijk vind je dat soms best nog lastig.

 

Herken je dit?

  • Je voelt je af en toe nog best onzeker
  • Je energieniveau is nog niet altijd 100%
  • Je kunt nog steeds niet goed tegen teveel prikkels
  • Je voelt je toch schuldig als je even pauze van je werk neemt
  • Je bent toch nog gevoelig voor de mening van een ander

En dat is logisch. Want net zoals jij niet in 1 week burn-out bent geraakt, is het ook niet zo dat je binnen een week na je hersteld-melding weer helemaal de oude bent. Sterker nog, de ‘oude jij’ wil je niet eens meer zijn. Want je burn-out heeft je veel inzichten gegeven en andere, bewustere keuzes laten maken. Je bent nu een ‘nieuwe jij’. Maar met die nieuwe jij heb je ook nog moeite, die accepteer je ook nog niet voor de volle 100%. Je bent eigenlijk nog op zoek naar de beste versie van jezelf. Zowel privé als op je werk.

Privé gaat het wel. Maar op je werk vind je het toch nog lastig. Ondanks dat je nu, na je burn-out, pas inziet hoe belachelijk veel taken je op je werk eigenlijk had. Dat je altijd maar ‘ja’ zei tegen een nieuwe opdracht, zonder er echt over na te denken. Dat je geen enkele netwerkbijeenkomst wilde missen. Dat je alle taken op je nam, problemen wel weer oploste, terwijl anderen dat ook hadden kunnen doen. Maar dat hoefde niet, want jij deed dat wel. Tuurlijk. Geen probleem. Kleine moeite.

Maar nu is dat anders. Je bent je bewuster van de keuzes die je maakt en de energie die je hebt. Je zegt vaker nee tegen een collega of project. Neemt  de pauzes die je nodig hebt en ja, die zijn toch vaker dan je collega’s. En dat vind je lastig. Je bent toch bang wat ze ervan vinden. En steeds vaker bekruipt je een wat ongemakkelijk gevoel. Zo’n gevoel dat het niet meer klopt op je werk. Dat dit niet meer dé baan voor je is. Je bent minder enthousiast, minder gemotiveerd, het lijkt je allemaal minder te doen,  minder te interesseren. En dat verward je. Hoe kan dat nou? Dit doe je al zo lang; altijd met zoveel plezier, hier ben je mee vergroeid. Je hebt leuke collega’s, werkt in een leuk team. Dat geef je toch niet zomaar op? En trouwens, wat moet je anders? Wat kun je anders? Hier heb je een opleiding voor. Ervaring in. Dus maar niet aan toegeven, niet over nadenken. Het gevoel maar negeren. Maar dat heb je eerder gedaan, je gevoel negeren. En toen viel je uiteindelijk uit. Hmmm… toch maar niet negeren. Misschien toch eens over nadenken.  Want laten we eerlijk zijn. Wat zou er gebeuren als je dat wél zou doen?

Wat zou het met jou doen als je een baan zou hebben, waarin:

Dan zal werk nooit meer als ‘werk’ voelen, zul je nooit meer met een burn-out uitvallen in je werk en maak je nooit meer verkeerde loopbaankeuzes.

Aan het werk in dé passende baan na je burn-out!

Na je burn-out ben je veranderd. Vaak weer meer jezelf geworden. 

Maar toch voelt het als een ‘nieuwe jij’. En als jij 100% je ‘nieuwe’ zelf durft te zijn en aan het werk bent in dé passende baan na je burn-out, ziet dit er als volgt uit: 

 

Klinkt dit goed? Wil jij dit ook?

"Ik gun elke vrouw dit cadeautje voor haarzelf"

“Wat was het een goed idee om coaching te gaan volgen bij Pak Je Kracht. Ik was te druk en wilde meer rust in m’n hoofd. Ga ik verder met m’n eigen bedrijfje en hoe creëer ik rust voor mezelf. Als alleenstaande moeder is het soms best druk in m’n Marl eentje. Ik was verrast hoe simpel het eigenlijk is. En hoe duidelijk Agnes me kon wijzen op m’n valkuilen en te laten zien waar nu mijn eigen kracht ligt. Dankzij haar voel ik weer energie en ruimte. Ben jij ook moeder, zit je met vragen. Twijfel je wat je wilt. Aarzel niet en doe mee. Het heeft mij heel veel gebracht. Agnes doorziet alles en op een mooie wijze houd ze je een spiegel voor. Ik gun elke vrouw dit cadeautje voor haarzelf. Agnes nogmaals dank. Veel liefs van Marleen.”
Marleen Schaper

Anderen die jou voorgingen, zeggen ook nog:

“Ik ben veel te weten gekomen over mijzelf.”

“Agnes is erg enthousiast en gedreven en kan goed omschrijven hoe je het beste stap voor stap dingen aan kunt passen.”


“Ik weet nu wat mijn valkuilen zijn en waar mijn eigen kracht ligt.”

“Vandaag heb ik samen met nog wat andere mensen een training mee mogen maken. Ik heb het als leerzaam en fijn ervaren. Agnes is iemand die vertrouwen uitstraalt en aanvoelt waar je op dat moment behoefte aan hebt. Ze neemt de tijd voor iedereen in de groep en laat je vooral jezelf zijn. Agnes bedankt.”


“Ik heb het inzicht gekregen dat ik goed ben zoals ik ben.”


“De training heeft mij meer zekerheid gegeven.”

“Vandaag een super goede training gevolgd! Voor diegene die niet kon, jullie hebben iets gemist. Pure empowerment en maatwerk.”

Waarom “Van Burn-out naar Droombaan”?  

Als jij écht eerlijk bent tegen jezelf, weet je dat je huidige baan het niet meer is voor jou. Het voelt anders. Het enthousiasme en gemak waarmee je voorheen je werk deed, is een stuk minder. En als je deze signalen niet serieus neemt, weet je wat er kan gebeuren. Dan ga je steeds meer tegen je werk opzien,  kost dit steeds meer energie en  irriteer je je vaker. Met als ergste uitkomst; opnieuw uitvallen.

En alleen al de gedachte daaraan bezorgt je zweethanden en laat je hartslag versnellen. Brengt dat onrustige en nerveuze gevoel weer naar boven. En dat wil je niet, no way. Niet nog een keer.

Wil jij dat er iets verandert qua werk? Weet je alleen niet waar te beginnen en hoe? Weet je niet goed meer wat je nu écht wilt en wat het beste bij je past? Ben je soms toch nog onzeker en voel je je nog niet altijd op je oude energieniveau?

Ik help je. Je hoeft het niet alleen te doen. Het enige wat nodig is, is dat jij jezelf dé nieuwe passende baan gunt na je burn-out. Zodat jij blij en vol energie aan het werk bent én blijft.

Wat “Van Burn-out naar Droombaan” jou oplevert:

Wil jij dit ook? Weet jij dat er iets moet veranderen? Wil jij iets veranderen? 

Heb jij het lef? Durf jij? Is dit jouw moment?

Dan gaan we samen aan de slag. Op zoek naar dé passende baan voor jou, na je burn-out!

En ik weet hoe belangrijk het is, om die passende baan te hebben. Om vol enthousiasme iedere dag uit bed te stappen, blij dat je jouw werk mag doen. Ook weet ik hoe het is om uit te vallen met een burn-out, het is mij ook overkomen. Wat ik nooit had verwacht. Maar wat toch is gebeurt. Gelukkig maar, want het heeft me uiteindelijk veel gegeven en gebracht.

Al ruim 20 jaar ben ik trainer en coach op het brede gebied van Mens & Arbeid. Ik ben er enorm trots op dat ik al zoveel mensen heb mogen helpen om stappen te zetten. Stappen waarmee zij verder konden. Waarmee zij verder kwamen. Stappen op weg naar hun droombaan. Zet jij nu samen met mij deze stap?

Wil jij: 

Van Burn-out naar Droombaan

Het programma duurt 3 maanden en bestaat uit de volgende modules: 

1. ‘Wie ik ben’-scan
2. Stop! Stilstaan bij jezelf
3. De volgende stap
4. Van dromen naar doen
5. Mijn droombaan!

Vooralsnog bied ik dit alleen in een persoonlijk, intensief 1-op-1-traject aan.

Dit programma heeft een waarde van

€ 899,-

Ik bied dit nu tijdelijk aan voor

€ 747,-

Daarnaast inclusief deze extra bonussen:

> deelname live trainingsdag (n.t.b. datum)

1-op-1 check up binnen 2 maanden na afsluiten traject 

Wil jij dit? Kies jij ervoor om nu eerlijk tegen jezelf te zijn en wil jij ook dé passende baan na je burn-out? Zodat werk nooit meer als ‘werk’ zal voelen, je nooit meer met een burn-out uit zult vallen en je nooit meer de verkeerde loopbaankeuzes maakt? 

Dan werk ik graag met jou!

Want ik weet hoe jij dit kunt bereiken. Hoe jij daar kunt komen. Maar ik weet ook welke twijfels en onzekerheden er op je pad kunnen komen. Omdat ik het zelf heb meegemaakt. Niets is gek en alles mag er zijn. Ik ben er voor jou en leer je alles wat ik weet. Want ik heb dit programma met zorg voor je ontwikkeld. 

Ik ben professioneel, positief, enthousiast en vooral eerlijk. Ik zeg en doe alles wat in mijn ogen nodig is om jou inzicht te geven en stappen te laten zetten. Zodat jij weer vol zelfvertrouwen en enthousiasme aan het werk gaat en vooral blijft. Jouw stappen van burn-out naar droombaan!

 

 

Wil jij dit? Wil jij dé passende baan na je burn-out? Kies voor jezelf, zet jezelf op 1 en Pak je Kracht!

Veelgestelde vragen

De investering is op dit moment € 747,-. In de toekomst zal het bedrag zeker omhoog gaan. Ook is het goed om je te realiseren dat dit programma life-changing is. Door nu intensief in jezelf te investeren zul je zo sterk in je schoenen komen te staan op het gebied van werk en loopbaan, dat je nooit meer uit zult vallen met een burn-out. En dat is in de eerste plaats natuurlijk fijn voor jezelf,  maar zeker ook voor je collega’s en je directe omgeving. 

Als jij bent uitgevallen met een burn-out, weer aan het werk bent maar je in bovenstaande zaken herkent, is dit hét programma voor jou.

Ik weet zeker van wel. Juist omdat je na je hersteld-melding ook wordt ‘geacht’ weer hersteld te zijn. Dit werkt in de praktijk helaas niet zo. En dat is logisch. Want net zoals je niet in 1 week burn-out bent geraakt, is het ook niet zo dat je binnen een week na je hersteld-melding weer helemaal de oude bent. Als jij nu voor eens en altijd, na die heftige ervaring van je burn-out, dé juiste keuze wilt maken in je loopbaan, heeft mijn programma zéker een toegevoegde waarde. Hulp en boeken zijn altijd goed en kunnen je ook  verder helpen, maar een échte investering in jezelf en je persoonijk laten trainen en coachen door een professional levert je zoveel meer op. 

Dit bespreken we tijdens ons traject. Het vindt wel altijd plaats op een locatie in (de buurt van) Deventer. 

Het programma duurt ongeveer 3 maanden.

In overleg; omdat het individueel is kun je op elk gewenst moment instromen.